Συνδυάζοντας την Παράδοση με τη Τεχνολογία

Το Thelea παράγεται από την ποικιλία Κορωνέικη, η οποία χαρακτηρίζεται από σταθερή μεταπαραγωγική χημική συμπεριφορά, διατηρώντας τις ανώτερες οργανοληπτικές και διατροφικές ιδιότητες της για περισσότερο από δύο χρόνια. Παράγεται με μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον και εμφιαλώνεται σε μικρές ποσότητες στοχεύοντας σε εξαιρετική ποιότητα και περισσότερες πολυφαινόλες. Κατά τη διάρκεια της καλλιέργειας και της συγκομιδής η παράδοση και η τεχνολογία γίνονται ένα για να διασφαλιστεί ένα άριστο προϊόν με σεβασμό στη φύση και τις αξίες.

Λίγες ώρες μετά τη συγκομιδή, ώστε να διατηρήσουμε όλα τα θρεπτικά συστατικά, ο καρπός μεταφέρεται σε πιστοποιημένο και σύγχρονο ελαιοτριβείο και αλέθεται με ψυχρή έκθλιψη. Το ελαιόλαδο εμφιαλώνεται με εξειδικευμένη διαδικασία, χωρίς φιλτράρισμα, με στόχο να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ελαιόλαδο που παράγεται με την ελάχιστη δυνατή παρέμβαση.